Psychonauts 2 Microsoft'un Temmuz Ayındaki Etkinliğinde Gösterilecek

10.05.2020 10:42 Gazali Çetinkaya

 
Double Fine Productions'ın kurucusu Tim Schafer, 3D platform aksiyon macera oyunu Psychonauts 2'nin Microsoft'un Temmuz ayında düzenleyeceği etkinlikte gösterileceğini doğruladı.
 
Tim Schafer tarafından belirtilene göre "Temmuz'da Xbox Game Studios odaklı bir sunum yapılacak ve biz de bunun bir parçası olacağız."
 
Microsoft'un Temmuz ayındaki etkinliği birinci parti oyunlara odaklanacak ve E3 2019'da duyurulduğu üzere Microsoft Double Fine Productions'ı satın alarak Xbox Game Studios bünyesine katmıştı.
 
Psychonauts 2 bu yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Series X versiyonu da muhtemelen bu etkinlikte açıklanacak.
 
Oyun hakkında: "Eğitimli akrobat ve güçlü genç psişik Razputin Aquato, ömrü boyunca hayalini kurduğu Pshyconauts olarak bilinen uluslararası psişik casusluk örgütüne katılmayı başardı! Ancak bu psişik süper casusların başı dertte. Liderleri, kaçırıldıktan sonra farklı davranmaya başladı ve daha da kötüsü, karargahta saklanan bir casus var. Raz, tehlikeli psişik düşmanları Maligula'yı diriltecek gizli planlarını hayata geçirmeden önce güçlerini kullanıp casusu durdurmalı!"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Psychonauts 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler