Psychonauts 2'nin Topladığı Bağış Miktarı 3 Milyon Doları Aştı

29.12.2015 14:48 Samet Konuksal


    Double Fine'ın The Game Awards'ta duyurmasıyla beraber hepimizi şaşıtran Psychonauts 2 için hedefe yaklaşılıyor. Aslına bakarsanız 3.3 milyon dolar gibi yüksek bir bağış istemesiyle biraz endişelendiren Psychonauts 2, yoluna emin adımlarla devam ediyor.
 
    Bugün itibariyle oyunun topladığı toplam bağış miktarının 3 milyon doları aştığı belirtildi. 12 Ocak tarihine kadar sürecek olan bağış toplama sürecinin sonunda 3.3 milyon doların aşılması bekleniyor. 
 
    Psychonauts 2'nin bağış süreci Kickstarter veya Indiegogo gibi bir sistemle değil, Fig adı verilen yatırım sistemiyle yapılıyor. Toplanılan bağışların 1.4 milyon doları klasik bağış, 1.5 milyon doları da yatırım bağışı olarak toplanmış durumda. Yani eğer oyun çıkışından sonra başarılı olursa yatırım bağışı yapanlar çıkıştan sonra da yatırımını para olarak geri alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Psychonauts 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler