Quantum Break PC için Derecelendirildi!

26.01.2016 12:39 Ömür Gencer


      Xbox One'ın en önemli oyunlarından olan Quantum Break bildiğiniz gibi Xbox One dışında başka bir platform için duyurulmuş değil ancak büyük bir kitle oyunun PC'ye de geleceğini düşünüyor. Oyunun PC'ye geleceğine işaret eden önemli bir gelişme Brezilya'dan geldi.
 
       Brezilya'nın derecelendirme kurumu Quantum Break'i Xbox One'ın yanında PC için de derecelendirdi. Hem Xbox One hem de PC için yapılan bu derecelendirme dün yani 25 Ocak itibariyle işleme alınmış durumda.  
 
     Bazen gerçeği önceden haber veren bazen de sadece basit bir hatadan oluşan bu derecelendirmeler bakalım bu sefer ne gösterecek? Quantum Break'in geliştirilme aşamasının neredeyse tamamlandığını ve Xbox One'a 5 Nisan'da çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler