Remedy'nin Yeni Oyunu 2019'da Çıkacak

18.02.2018 19:56 Gazali Çetinkaya

 
   Remedy Entertainment'ın kod adı “Project 7” olan oyunu önümüzdeki sene çıkacak.

   Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break oyunlarının arkasındaki stüdyo Remedy'nin finansal sonuçlarında belirtilene göre, oyun yakın bir zamanda üretim öncesi aşamadan tam üretim aşamasına geçti ve 2019'da çıkması planlanıyor.
 
   Daha önce açıklandığı üzere, sinematik üçüncü şahıs aksiyon türündeki Project 7 ilginç bir hikaye ile birlikte Remedy'nin yaratmış olduğu yeni bir evrende uzun ömürlü bir deneyim sunacak ve derin oynanış mekaniklerine sahip olacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen oyunun dağıtımını 505 Games üstlenecek. 505 Games geliştirme masrafları, kutulu ile dijital dağıtım masrafları ve reklam olmak üzere bu oyun için 7.75 milyon euro yatırımda bulunacak.
 
   Ayrıca finansal sonuçlardaki raporda Finlandiyalı stüdyonun henüz duyurulmamış başka bir oyun üzerinde daha çalıştığı yazıyor. Bu oyun hakkında herhangi bir ayrıntı bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler