Quantum Break'in Dizisi Oyun Diskinden Çıkartıldı ve 12 Yeni Görsel Tanıtıldı

02.03.2016 14:20 Tunahan Safdır

 
     Remedy'nin, Xbox One ve PC platformu için geliştirdiği ve yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan oyunu Quantum Break'in bir de oyunla birlikte ilerleyecek dizisi mevcuttu. Bu dizinin ilk olarak oyun diskiyle birlikte geleceği söylenmişti. Ancak durumlar değişti.
 
     Belitrilene göre dizi oyun diskinden çıkartıldı. Xbox One üzerinde hem stream ederek hem indirilebilir olarak erişilecek bölümler, PC üzerinde ise yalnızca stream edilerek izlenebilecek. Diziyi opsiyonel olarak sunan ve izleme zorunluluğunun olmadığını belirten yapımcılar bu seçimi kullanıcılara bıraktıklarını, aynı zamanda kimi bölümler kısa olduğu kadar kimilerinin de seçimlerinize göre daha uzun olduğu ve diskte kapladığı alanın büyüklüğünden dolayı diziyi diskten çıkardıklarını belirttiler.
 
     Remedy, bu haberin kimi kullanıcılar tarafından olumsuz karşılanacağını da düşünmüş olacak ki beraberinde oyundan 12 yeni görsel paylaştı. Bu görsellere aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler