Quantum Break'in Live-Action Dizisi Oynanışla Birebir Etkileşimli Olacak

07.08.2015 16:20 Ömür Gencer

   
        Günümüzde oyunların hikayesine çizgi roman veya animasyon gibi çeşitli yapımlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. Bildiğiniz gibi Remedy bu konsepti biraz daha ileri taşıyarak Quantum Break'e eşlik edecek bir live-action dizi çekiyor.
 
       Gamescom'dan gelen bilgilere göre Quantum Break toplamda 5 bölümden oluşacak ve her bölüm arasında 20-22 dakika arası uzunlukta diziler karşımıza çıkacak. Toplam 4 bölüm olacak bu dizi bölümlerini istersek geçebileceğiz ancak böyle yapmak çok da mantıklı olmayacak çünkü oyunda yaptıklarımız diziye etki ederken dizide yaşananlar da oyuna etki edecek.
 
       Gamescom'da basına özel olarak gösterilen demoda buna güzel bir örnek veriliyor. Live-action dizinin bir bölümünde iki karakterin birbirine silah doğrulttuklarını görüyoruz (haberdeki görseller bu sahneden alınma). Gerilim dolu bir kaç saniye sonra bu iki karakterin elindeki silahlar birden kayboluyor. Dizi bitip oyun aşamasına geçtiğimizde ana karakterimiz Jack Joyce olarak bu iki karakterin elinden silahlarını alıyoruz.
 
      
      Remedy, daha önceki oyunları Max Payne ve Alan Wake'te hikaye anlatımına oldukça önem vermişti. Bahsettiğimiz dizinin hikaye sunumuna nasıl bir fayda getireceğini Quantum Break 5 Nisan'da çıkış yaptığında göreceğiz. Oyunun yayınlanan Gamescom videosunu halen izlemediyseniz aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler