Quantum Break'in Oynanış Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Paylaşıldı

04.08.2015 17:21 Ömür Gencer


        Xbox One'a özel olarak gelecek Quantum Break, Gamescom'un merakla beklenen oyunlarından birisiydi. Festivalden oyuna ait harika bir oynanış videosu paylaşıldı.
 
       Yayınlanan videoda Quantum Break'in aktörleri arasında Shawn Ashmore, Aiden Gillen ve Dominic Monaghan gibi isimlerin yer alacağını görüyoruz. Aksiyon dolu oynanış videosunda oyunda baş düşmanımız olacak Monarch şirketinin zaman durduğunda bile hareket edebilen askerlerini görebiliyoruz.
 
      Aksiyonun yanında karakterimiz uzun süreli olarak zamanı geriye alabiliyor ve bizleri kurulan ilk zaman makinasına götürebiliyor. Yayınlanan bu videoyla oyundaki ana karakterimizin de değiştiğini görebiliyoruz. Oyundaki ana karakterimiz Jack Joyce'u Shawn Ashmore canlandıracak.
 
       Son olarak oyunun 5 Nisan'da Xbox One'a özel olarak çıkacağı belirtiliyor. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler