Quantum Break'in PC Sürümü Büyük Sorunlarla Çıktı

09.04.2016 14:39 Alkan Adakaner


    İlk olarak Xbox One'a özel olarak duyurulan daha sonra PC için de çıkacağı açıklanan Quantum Break'in PC sürümü maalesef sorunlu olarak piyasaya çıktı. Açıklamalara göre PC sürümünde büyük optimizasyon sorunları var.
 
   Örneğin 60 HZ'lik bir monitörde 50 fps'den yukarısını almak mümkün değil. Nvidia Titan X kullanıp 720p'de en düşük ayarlarda oynasanız bile oyunun FPS değeri 50'nin üstüne çıkmıyormuş. Eğer yenileme oranı 50 olan bir monitör kullanıyorsanız FPS değeri 43 ile sınırlı kalıyor. Eğer FPS değerini arttırmak istiyorsanız 120Hz veya 144Hz monitör kullanmanız şart.
  
    Üstelik özellikle Nvidia ekran kartlarında bol bol çökme sorunlarının olduğu bildiriliyor. Üstelik oyunun PC sürümünde 1080p görüntü kalitesi aslında 720p'den yükseltilerek elde edilmiş. Yani "native" denilen doğal 1080p ile karşı karşıya değiliz.
 
    Maalesef Remedy Entertainment oyunu PC'ye uyarlamak konusunda çok başarılı bir iş çıkaramamış görünüyor. Aşağıda Digital Foundry tarafından paylaşılan performans değerlendirme videosunu görebilirsiniz.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 120 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler