Quantum Break'in PC Sürümü Resmi Olarak Duyuruldu!

11.02.2016 16:45 Samet Konuksal


    Uzun süreden beri adı PC ile anılan Quantum Break hakkında en son ciddi söylentiyi gün içerisinde sizlere iletmiştik. Bu söylenti resmileşti ve Microsoft Quantum Break'i PC için resmi olarak duyurdu.
 
    Oyunu Xbox One ve PC için ön siparişe açan firma, Quantum Break'i Xbox One'da satın alan kişilerin oyunun PC sürümüne de ücretsiz olarak erişebileceğini belirtiyor. 5 Nisan tarihinde her iki platform için de aynı anda çıkacağı açıklanan Quantum Break'in bu duyurusuyla beraber sistem gereksinimleri de paylaşılmış durumda. Gereksinimler görseline aşağıdan bakabilirsiniz.(Görsele tıklayarak büyütebilirsiniz.)
 
 
    Oyunun PC sürümünü bir yana bırakacak olursak Quantum Break için bugün yepyeni bir video daha paylaşıldı. Ayrıca oyunun Xbox One sürümünü satın alanların Remedy'nin bir önceki serisi Alan Wake'in iki oyununa da erişebileceği belirtiliyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler