Quantum Break'ten Video & Detaylar

08.12.2013 01:52 Samet Konuksal


    Alan Wake ve Max Payne serilerinin yapımcısı Remedy'nin yeni nesil oyunu Quantum Break, Xbox One için duyurulmuştu. Adına çok fazla bilgi alamadığımız Quantum Break'in yeni videosu ve detayları VGX'te geldi.
 
    Quantum Break'in yayınlanan videosunda oyunumuz kısaca tanıtılıyor. Belirtilenlere göre hikayenin iki ana karakterinin adı Jack Joyce ve Beth Wilder olacak. Quantum Break'in oynanışı 'cover' odaklı shooter oyunu olarak tanımlanıyor. Zamanı ileriye ve geriye alma ise oyunun önemli bir parçası. Quantum Break'in yönetmeni Sam Lake, daha önce hiçbir oyunda göremediğimiz dinamikleri bu yapımda göreceğimizi vurguluyor. Sam Lake, Alan Wake ve Max Payne'de öğrendiklerini Quantum Break'te bir araya getireceklerini söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler