Quantum Theory'nin Yaz Çıkışı Onaylandı

06.04.2010 16:15 Ersin Kılıç


 
     İlk olarak PS3'e duyurulan ve Gears of War benzetmeleriyle gündeme gelen, daha sonra ise Xbox 360'a da geleceği duyurulan Quantum Theory'nin yaz çıkışı onaylandı.
 
     Çıkış tarihi duyurulduktan kısa bir süre sonra ertelenen oyun için yeni bir çıkış tarihi verilmemişti. Bu sabah ortaya çıkan bir haberde ise firma yetkililerinin oyunun yaz aylarında çıkacağı söylemleri ile karşılaşmıştık.
 
     Akşam saatlerinde ise Tecmo Koei, bu haberi doğruladı ve oyunlarının yaz aylarında raflardaki yerini alacağını belirtti.
 
     Gears of War'ın japon versiyonu gözüylede bakılan Quantum Theory'nin bu ertelenmelere değip değmediğini ise çıkışıyla birlikte öğrenebileceğiz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Theory Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team Tachyon Dağıtıcısı: Tecmo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler