RE: Operation Raccoon City'nin İlk Görüntüleri

Oyunun görselleri beklediğimizden daha iyi olabilir
28.03.2011 20:05 Alkan Adakaner


     Capcom bugün multiplayer özellikleri ile dikkat çeken Resident Evil: Operation Raccoon City'i duyurmuştu. Oyun hakkındaki ilk bilgileri de size iletmiştik. Şimdi de bu oyunun ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Resmi Playstation Dergisinde yayınlanan ilk görüntülere buradan ulaşabilirsiniz. Anlaşılan oyunun grafikleri beklediğimizden daha iyi olacak ve atmosfer de bir shooter oyunundan çok korku oyununda olduğumuzu hissettirecek gibi görünüyor.
 
       4 kişilik co-op desteği bulunacak oyun Resident Evil serisinde yeni bir sayfa açacak diyebiliriz. Oyunun ilk videosu için sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler