RE: Operation Racoon City Onaylandı + İlk Detaylar

28.03.2011 16:59 Levent Polater

 
    Capcom, Resident Evil: Operation Racoon City'yi resmen duyurdu. Oyunun Kanada tabanlı Slant Six Games stüdyosu tarafından yapılacağı belirtilirken PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacağı onaylandı.
 
    Çıkış tarihi olarak Kış mevsimi gösteriliyor. Oyun ile ilgili ilk ipucu dün OXM'in son sayısında ortaya çıkmıştı. Oyunda, Umbrella Security Services için ister kendiniz ister 4 kişilik co-op modda hizmet vereceksiniz.

   Alınan bilgilere göre oyunun ilk detayları şöyle sıralanıyor:
 
    *Umbrealla Security Services'a T-Virus salgınıyla ilgili tüm kanıtları yok etmesi ve kurtulanların öldürülmesi emrediliyor. Amerika devleti kendi birliklerini yollayarak Umbrella'nın planlarını ve salgının nedenlerini ortaya çıkarmaya çalışacak.

     * Oyunda Racoon City'de geçen Resident Evil'lardan kalma Leon S. Kennedy gibi ikon karakterlerin geri döndüğünü göreceğiz.
 
     *Serinin hayranları bu oyun sayesinde Resident Evil 2 ve Resident Evil 3'teki olayları Umbrella tarafından oynayarak farklı bir hikaye yaratmış olacaklar. Oyunun geçmişini değiştirmek size bırakılıyor.
 
     *GameReactor dergisi ve OXM'in kapak resmi olarak Resident Evil: Operation Racoon City'yi tercih ettiğini aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz.
 








İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler