R.U.S.E Betası 1 Milyon Kez İndirildi

26.03.2010 21:07 Samet Konuksal


 
 
     Ubisoft'un yeni gerçek zamanlı strateji oyunu R.U.S.E'un, halka açık betasının Steam üzerinden 1 milyon kez indirildiği açıklandı.
 
     R.U.S.E'un betası 9 Mart'ta sadece PC için çıkarılmıştı. R.U.S.E betasında kullanıcılara 6 gruptan birini seçip savaşma hakkı tanınıyor. 
 
     Oyun ile ilgili kısa bir bilgi vermek gerekirse R.U.S.E IrısZoom grafik motorunu kullanıyor ve tablet PCleri de destekliyor. R.U.S.E'un betası 5 Nisan'da sona erecek ve oyun 3 Haziran'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
R.U.S.E Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eugene Systems Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler