R.U.S.E, Ubisoft'un DRM Sistemini Kullanmayacak

11.08.2010 21:53 Samet Konuksal


 
     Merakla beklenen strateji oyunu R.U.S.E, bir süre önce Ubisoft'un korsanı önlemek amaçlı oluşturduğu koruma sistemi olan DRM'i kullanmayacak.
 
     Yapılan açıklamaya göre R.U.S.E, PC platformunda bir çok şirketin de tercih ettiği Steamworks sistemini kullanacak. Son günlerde Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Mafia II gibi ünlü yapımların tercih ettiği Steamworks sistemi, hem multiplayer modunda korsan kullanımına önlem olacak, hem de oyuncuların bir çok Steam avantajından yararlanmasını sağlayacak.
 
     Korsan kullanıcıların yanı sıra orjinal oyunu alıp oynamak isteyen oyunculara da 'işkence' dolu vakitler sunan DRM sisteminin R.U.S.E'da kullanılmaması yerinde bir karar olmuş. Bir hatırlatma yapmak gerekirse bu sistem Ubisoft'u maddi yönden de zarara sokmuştu.
 
     Betasıyla oyuncuların beğenisini toplayan strateji oyunlarına yeni bir bakış açısı getirecek olan R.U.S.E, 9 Eylül'de PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
R.U.S.E Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eugene Systems Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler