Rapor: Battlefield 4, Hardline'dan Daha Çok Oynanıyor

Oyunun farklı teması seriye olumlu bir sonuç getirememiş gibi görünüyor.
06.04.2015 18:55 Samet Konuksal


    Normalde bir seriye yeni bir oyun çıkışını yaptığında, serinin oyuncuları da yavaş yavaş geçiş yapmaya başlar. Fakat Battlefield serisinin yeni oyunu Hardline, serinin köklü oyuncularını pek de cezbedememiş görünüyor.
 
    Üçüncü parti istatistik firması P-Stats Network, kendi yollarıyla elde ettiği istatistikleri paylaştı. İstatistiklere göre PlayStation 4 haricinde bütün platformlarda Battlefield 4, Battlefield: Hardline'dan daha çok oynanıyor. Hatta öyle ki PC ve PlayStation 3'te Battlefield 3 bile son 7 gün içinde Hardline'dan daha çok oynanmış.
 
    Biz de aramızdaki Battlefield oyuncularına soralım. Hardline'ı satın alıp hırsız-polis oynamaya başladınız mı, yoksa oyunun bu teması ilginizi çekmeyip serinin eski oyunlarında mı vakit geçiriyorsunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler