Rapor: Epic Mickey 2 Haftaya Duyurulacak

20.03.2012 17:52 Levent Polater

 
    Disney'in henüz duyurulmayan yeni yapımı Epic Mickey 2'nin orjinal isminin Epic Mickey 2: Power of Illusion olacağı iddia edildi.
 
    Bu iddia Resmi Nintendo dergisinin Fransa sürümünden geldi. ONM Fransa, Twitter'dan, "Epic Mickey 2'nn duyurusu önümüzdeki hafta gerçekleşecek. 3DS sürümü, Power of Illusion olacak." denildi.
 
  Warren Spector da daha önce "epic" bir proje üzerinde çalıştığını belirtmişti. Bu proje için perdenin 27 Mart'ta yani haftaya Salı günü kalkacağı belirtiliyor. Beklemede kalın ve tabiki de bizi takip etmeye devam edin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler