Warren Spector, Epic Mickey 3'ü Yapmayı Çok İstediğini Açıkladı

27.02.2024 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Deus Ex'in yaratıcısı Warren Spector, Epic Mickey serisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu ve serinin üçüncü bir oyununu yapmayı istediğini belirtti. Ancak bu sözlerinin ardından işi gereği bunun tamamen imkansız olduğunu aktardı.
 
Epic Mickey: Rebrushed sürümü şu anda geliştiriliyor
 
 
 
Her ne kadar en çok Deus Ex oyunlarıyla tanınsa da Spector aynı zamanda ilk Epic Mickey'in yönetmeni ve devam oyunu Epic Mickey 2: The Power of Two'nun yaratıcı yönetmenliğini üstlendi. ComicBook tarafından fark edildiği üzere Spector'un LinkedIn sayfasında Epic Mickey'in yeniden düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden bir yazısı bulunuyor. Spector bu kapsamda şunları aktarıyor:
 
“Epic Mickey oyununun Switch ve diğer platformlara geri dönmesinden oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Orijinal ekipteki herkesin yanı sıra remaster üzerinde çalışan Purple Lamp ve THQ Nordic ekipleri de oyunu hayata geçirmek için harika bir iş çıkardı. Herkese teşekkür ediyorum.”
 
Epic Mickey oyununun yeniden yapım sürümü Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber Epic Mickey: Rebrushed'ın bu yılın sonlarında Switch, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'ye geleceğini aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 15 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler