Warren Spector'ın Yeni Oyunu Müzikal Değil

Epic Mickey'nin 2. oyunu bekleneni verememişti
17.12.2013 10:28 Alkan Adakaner


    Deus Ex ve Epic Mickey'nin yaratıcısı olan Warren Spector yeni oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Spector yeni oyunu konusunda detaylara girmezken, en azından yeni oyununun ne olmayacağını açıkladı.
 
    "Yeni oyunumun adını size söylemeyeceğim, ama yeni oyunum müzikal değil, "yöntemsel öykü" türüne yakın olacak; çünkü üzerinde çalışmak istediğim şey için bu daha kolay bir hedef. Bunun yanında, tabi ki bir müzikal oyun da geliştirmek isterim."
 
    Warren Spector'ın yöntemsel öyküden kastı doğrudan bir hikayenin parçası olmamak. Yani Uncharted gibi hikaye bizi doğrudan bir yerlere sürüklemeyecek, daha çok hikayeyi biz yaratacağız. Yani kaderimi değiştiremem, ama ona yön verebilirim hesabı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler