Rapor: GTA V, 2012 Mart'ından Önce Çıkmayacak

Bu neslin GTA'sı olan Grand Theft Auto IV çok beğenilmişti.
09.02.2011 18:08 Levent Polater

 
    Cowen & Company analizcisi Doug Creutz, Take-Two'nun 2012 Mart'ı ile biten gelecek finansal yılında Grand Theft Auto 5'i çıkarmasının çok zayıf bir ihtimal olduğunu açıkladı.
 
    Creutz, bu ön görüsünü yayıncının dün gece yayınladığı 3. çeyrek malî raporlarından sonra oluştuğunu belirtti. Wedbush'un ünlü analizcisi Michael Pachter ise Aralık ayında GTA 5'in şu anda yapım aşamasında olduğuna inandığını açıklamıştı.

    Pachter, sıradaki GTA'nın en geç 2012 son çeyrekte çıkacağını umduğunu söylemişti. Creutz ise 2012 Mart'ından önce yeni bir GTA göremeyeceğimizi belirtiyor. Birbirlerini destekleyen 2 ön görü diyebiliriz bunlara. Yine de son sözü Rockstar ve Take2 söyleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler