Rapor: Nintendo Switch 2020’nin Sonuna Kadar 40 Milyon Satacak

22.01.2017 19:44 Burak Oruç


      Nintendo’nun yeni oyun konsolu, Switch ilk duyuru videosu yayınlandığından beri oyun dünyasında çok konuşuldu ve eleştirildi. Yer yer “yenilikçi”, yer yer “yetersiz” sıfatları yakıştırılan konsolun satış rakamları da konuşulanlar arasındaydı. Nintendo Switch’in ne kadar satacağını ön gören bir rapor yayınlandı.

      Video oyunları üzerine market araştırmaları yapan DFC Intelligence Nintendo Switch’in 2020’nin sonuna kadar 40 milyon adet satacağını öne sürüyor. DFC bu iddiayı öne sürerken dayanak olarak, Switch’in yaklaşık 10 adet özel oyunla çıkış yapacağını ve bu oyunların büyük bir kitleyi Siwtch’e çekeceğini gösteriyor. DFC; Switch’in çok güçlü bir çıkış yapacağını, sonrasında da 2017’nin tatil sezonundaki indirimlerle satış miktarını arttıracağını ön görüyor.

      Nintendo Switch dünya genelinde 3 Mart’ta 300$ ‘dan piyasaya çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler