Rapor: PlayStation 4 Slim, 5 GHz Wi-Fi Destekleyecek

29.08.2016 10:31 Gazali Çetinkaya

   PlayStation 4 Slim henüz satışa çıkmadı hatta resmi olarak tanıtılmadı ancak bazı kişiler konsola ulaşmayı başardı. Bu kişilerden biri olan shortman82 de twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ile Slim modelde bulunacak bir özelliği bizlere gösterdi. 
 
   Bu gösterilen fotoğraftaki kılavuza baktığımız zaman da PlayStation 4 Slim'in 5 GHz Wi-Fi desteği sağlayacağını görüyoruz. Bir diğer paylaştığı fotoğrafta ise bağlantı durumunu görüntüle kısmı bulunuyor ve orada da 'Wi-Fi frequency band in use' seçeneğinin eklendiğini görüyoruz. Standart PlayStation 4'ünüzü şu an açıp kontrol ederseniz böyle bir seçeneğin olmadığını görebilirsiniz. Bakalım Sony bunun dışında ne gibi yenilikler ile Slim modeli bizlere sunacak.
 
 
  7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde yapılacak PlayStation Meeting etkinliğinde Neo'nun ve Slim'in resmi olarak tanıtılması bekleniyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler