"Rapture İçin Söylemek İstenenler Söylendi"

13.08.2010 12:56 Levent Polater


 
 
    Irrational Games'in başlattığı Bioshock serisi ilk oyun ile gönüllerde taht kurmuştu ancak devam oyununu üstlenen 2K Marin'in bir ek paketi oynuyormuş hissi veren devam oyunu yüzünden neden 2. oyunu Irrational'ı yapmadığı bir süredir hep merak konusuydu.
 
    Dün gece 3. oyun, Bioshock: Infinite'i duyuran Irrational Games'in Icarus projesi böylelikle açıklığa kavuşmuş oldu. Firmadan Ken Levine ise hem bu yeni oyunun hem de 2. oyun ile ilgili önemli sorulara yanıt vermeye çalıştı:
 
    “Bioshock 2'yi yapmama sebebimiz tamamen bize sahip olduğumuz zaman aralığıyla ilgili. ve doğal olarak 2K, Rapture'da geçen yeni bir oyun istiyordu. Ancak biz Rapture ile ilgili söylemek istediklerimizi söylediğimizi hissettik."
 
    Stüdyo patronu Levine'in 2K Marin ile ilgili düşünceleri ise şöyle; 

    “Çok yetenekli bir ekip olduklarını düşünüyorum ve Rapture hikayesini tamamlama konusundaki görevlerini başarıyla tamamladılar."


     2012 yılına, PS3, Xbox 360 ve PC için göz kırpan Bioshock: Infinite için ilk bilgiler dün gece gelmişti. Oyunun ilk trailer'ına ise buradan göz atabilirsiniz. Bioshock çok sağlam bir dönüş yapacak gibi görünüyor.
 
 
Eurogamer

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler