Rayman Legends'ın Switch Sürümünde "Birkaç Sürpriz" Bulunacak

13.02.2017 20:13 Gazali Çetinkaya

   Platform türünün başarılı örneklerinden Rayman Legends, Nintendo Switch platformuna "Ultimate Edition" adı altında çıkış yapacak ve Rayman'in yaratıcısı Michel Ancel, Nintendo ile gerçekleştirdiği bir röportajda Switch ve oyunun Switch sürümü hakkında konuştu. 
 
   İlk olarak Nintendo Switch konsoluna değinen Michel Ancel, "Rayman Legends bir masa oyunu gibi. Demek istediğim aynı odada arkadaşlarınızla beraber oynamak ve bu konsol bunun için mükemmel. Uzun zamandır beklediğimiz konsol konsepti. Güçlü, taşınabilir bir HD konsol." dedi.
 
    Michel Ancel ayrıca Rayman Legends'ın Nintendo Switch sürümünde Kung Foot modu dahil olmak üzere "birkaç sürpriz" bulunacağını belirtti. Ancel detay vermedi ancak "Konsolun multiplayer alanda nitelikleri çok olduğu için başka sürprizler hazırlıyoruz." şeklinde bir eklemede bulundu. 
 
   Rayman Legends, Ubisoft'un Nintendo Switch için duyurduğu üç oyundan birisi. Diğerleri çıkış oyunu olacak Just Dance 2017 ve açık dünya ekstrem sporlar oyunu Steep. Rayman Legends ve Steep'in henüz net çıkış tarihleri açıklanmadı.

   Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler