Razer'dan StarCraft 2 Seti

23.10.2010 14:24 Gökhan Yılmaz

 
     Razer'ın StarCraft 2'ye özel hazırladığı PC seti oyuncuların ön siparişine açıldı. Sette bulunan Razer Spectre mouse, Razer Marauder klavye ve Razer Banshee kulaklık Kasım ayının son haftasında dağıtılmaya başlanacak.
 
     Razer Spectre, StarCraft 2 turnuvaları için özel olarak tasarlanmış. Hafif olması ve üzerinde beş tuş bulundurması ile RTS oyuncuları için ideal özelliklere sahip. Kablosu ve Ultropolling teknolojisi sayesinde göndereceğiniz komutlar 1 ms gecikme ile oyunuza ulaşıyor. Mouse için belirtilen fiyat ise 80$.
 
     Razer Marauder de yine turnuvalar için tüm gereksinimlerinizi karşılamak için tasarlanmış. Klavye, tamamını kaplayan ışıklandırma sistemi, hafif tasarım ve makro kaydı gibi özellikleri barındırıyor. Belirtilen fiyat ise 120$.
 
     Razer Banshee, dışarıdan minimum sesi duyabilmeniz için kaliteli bir yalıtıma sahip. Taşınabilirlik ve konfor ön planda tutulmuş. Beraberinde sunulan program aracılığıyla equalizer ve ses ayarlarınızı istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Mikrofonu da isteğe göre takılıp çıkartılabiliyor. Ön sipariş fiyatı 120$ olarak belirlenmiş.
 
     30 Kasım 2010'da dağıtılmaya başlanacak bu ürünlerin hepsi APM (Action per minute) ışıklandırma sistemine sahip. Yani oyundaki aktifliğinize göre ışıkları renk değiştiriyor. Mesela oyunun başında kaynak toplarken yeşil renkte ışıklandırılırken, düşmanınızla seri bir şekilde savaşırken kırmızı renkte ışıklandırılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler