Reach Betasında Invasion Mod'lu Günler Başlıyor

07.05.2010 22:37 Levent Polater


haloreach6

 

    Bungie, Twitter'dan yaptığı duyuru çerçevesinde bugün itibariye Halo: Reach Beta'nın yeni haritası olan Boneyard'da Invasion modunun oynanıma açıldığını açıkladı.  
 
    Yani, sizde Beta'yı şu anda oynayan 1 milyon kişiden biriyseniz, an itibariyle bu moddan faydalanabilirsiniz. Invasion modunun nasıl olduğunu unutanlar için de hemen ufak bir hatırlatma yapalım; 6'ya 6 Spartan vs. Elite şeklinde ilerleyen bir oyun yapısına sahip olan Invasion Mod'da Spartan'lar belirli şeyleri korumakla görevliyken, Elite'ler ise haritanın yeni bölgelerini açmak ve bazı yerleri ele geçirmeye çalışmak ile uğraşacaklar.
 
    Bunun yanısıra Invasion'ı diğer modlardan ayıran yegane özelliklerden biri ise, öldüğünüzde hemen belirlediğiniz takım arkadaşınızın yanında doğabilecek olmanız oluyor. Bu modu başka bir oyundakine benzetmek gerekirse Bad Company 2'nin Rush modunu verebiliriz. 
 

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler