Red Bull Player One’da Dünya Finali Zamanı

30.11.2019 01:38 Hamit Can Sayılgan

 
     Dünya çapında, takımlar arası yapılan mücadelelerle bilinen League of Legends’ın teke tek amatör espor turnuvası Red Bull Player One’da 2019’un en iyisi belli oluyor. Amatör esporculara profesyonel esporcu deneyimi yaşatan tek etkinlik Red Bull Player One’da 28 ülkenin şampiyon düellocuları, dünya şampiyonu olmak için mücadele verecek.

     Türkiye Finali’nde şampiyon olan Can ‘Helioses’ Bozacı’nın da ülkemizi temsil edeceği büyük final 30 Kasım- 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde düzenlenecek. Oyun bitmesin isteyen oyunseverler Red Bull Player One Dünya Finali’ni www.twitch.tv/redbulltr adresinden izleyebilecek.

     22 Eylül 2019’da Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleştirilen Türkiye Finali’nde ilk maçı kaybeden ve kaybedenler tarafına düşen Can “Helioses” Bozacı, rakiplerini bir bir geçerek nefes kesen bir final heyecanı yaşatmış ve finale çıkmayı başarmıştı. Kaybedenler tarafından gelmesine ve düelloya 1-0 yenik başlamasına rağmen Helioses, üst üste 3 eşleşmede de galip gelerek şampiyon olmayı başarmış ve dünya finalinde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler