Red Dead Redemption 2, 3D Tasarımcısı Tarafından Listelendi

23.03.2016 16:28 Talha Aynacı

      Rockstar Games'in uzun süredir ortalıkta  dolaşan Red Dead Redemption için devam oyunu dedikodularını ateşleyen yeni bir listeleme daha!
 
10 yıldır Rockstar çatısı altında 3D tasarımlara imza atmış olan bir sanatçının LinkedIn pofilinde Midnight Club: Los Angeles, Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2 üzerinde çalıştığı not düşülmüş.
 
Ancak sanatçının çalıştığı oyunları belirtirken gerçekleştirdiği yazım hataları (Midnight Clu: Los Angeleses) bir noktada Red Dead Redemption 2 isminin de benzer bir hatadan ortaya çıkmış olabileceği konusunda şüpheye düşürüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 17 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 44 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler