Red Dead Redemption'a BAE'de Yasak

17.05.2010 11:30 Alkan Adakaner


 
     Bir çok oyuna yasak uygulamalarına rastladığımız Birleşik Arap Emirliklerinden Red Dead  Redemption'a da yasak gelmiş gibi görünüyor.
 
     Megamers'ın Dubai Mall'daki bir perakendeciye dayandırdığı haberine göre ülkenin ulusal medya konseyi Red Dead Redemption'ın yasaklanmasına karar vermiş. Yasağın nedeni ile ilgili ne Rockstar Games'ten ne de perakendecilerden herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
      Daha önce Heavy Rain, God of War 3 ve Darksiders'a da yasak koyan Birleşik Arap Emirlikleri'nin yasaklama nedenleriarasında çıplaklık ve dini nedenler önplanda bulunuyor. Red Dead Redemption'a ne gibi bir bahane buldular bilemiyoruz, ama isteyene neden çok.
 
     Önümüzdeki günlerde Take Two ve Rockstar Games'ten bu konuda bir açıklama gelmesi bekleniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 22 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler