Remedy, Quantum Break'ten Sonra Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

21.04.2016 16:22 Gökhan Yılmaz

 
     Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break gibi büyük yapımlardan sonra yapımcı firma Remedy Entertainment yeni bir oyun üzerinde daha çalışıyor. Henüz hangi oyun olduğu bilinmiyor fakat bazı çalışanlarının iş profillerinde yaklaşık bir dokuz aydır geliştirilmekte olduğu görülüyor.
 
    Yeni oyunla ilgili elbette bazı ipuçları var. Geçtiğimiz Şubat ayında yapımcının Alan Wake Returns için isim haklarını satın aldığı ortaya çıkmıştı. Uzun bir süredir de yapımcının yeni bir Alan Wake oyunu üzerinde çalıştığı söylentileri vardı. AlanWakeReturns.com adresini de kapatan yapımcıların muhtemelen yeni oyunları bu olacak. Büyük ihtimalle önümüzdeki E3'te detayları öğreneceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler