Remedy İki Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

09.06.2016 08:05 Gazali Çetinkaya

 
   1995 yılında kurulmuş Finlandiyalı oyun firması Remedy Entertainment resmi siteleri üzerinden bazı konular hakkında oyunculara bilgi verdi.
 
   İletişimden sorumlu Thomas Puha ilk olarak Quantum Break'in satış başarısından dolayı çok mutlu olduklarını, oyunculara teşekkür ettiklerini ve oyunu güncellemeye devam edeceklerini açıkladı.
 
   Ardından Thomas Puha en merak edilen konu yeni oyunların gelip gelmeyeceği hakkında ise "Geleceğe yönelik bizim de paylaşmak istediğimiz heyecan verici haberlerimiz var. Daha fazla oyun yapmak ve bunu daha sık gerçekleştirmek istiyoruz. Şu anda geliştirmekte olduğumuz iki oyunumuz var. Birisi yeni bir partner ile sürdürdüğümüz bir oyun diğeri ise Remedy'nin diğer ekibinin gerçekleştirdiği bir oyun. " şeklinde açıklama yaptı. Maalesef bu iki oyundan herhangi birinin Alan Wake olmadığını da belirtti. 
 
   Son olarak ise "Size yeni projelerimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz ancak geçmişten öğrendiğimiz bir şey varsa o da sabırlı olup oyun tanıtılmaya hazır olduğunda göstermektir. Bu yüzden de bu E3'te veya Gamescom'da bizim sahnede olmamızı beklemeyin." diye ekledi Thomas Puha.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler