Remnant: From the Ashes'ın En Büyük ve Son DLC'si Subject 2923 Çıktı

20.08.2020 23:19 Gazali Çetinkaya

 
Remnant: From the Ashes'ın Subject 2923 indirilebilir içeriği bugün yayınladı.

Oyunun en büyük ve aynı zamanda son indirilebilir içeriği olan Subject 2923 yeni hikaye, görevler, bölgeler, boss'lar, silahlar, zırh setleri ve daha fazlasını sunuyor.
 
PlayStation Store'da 44,00 TL, Xbox Store'da 28,75 TL (Xbox Game Pass Ultimate üyelerine 25,87 TL), Epic Games Store'da 29,50 TL ve Steam'de 29,50 TL. 
 
Tam içeriği:
 

Yeni Hikâye: Subject 2923
Bu yepyeni hikâyede 'Dreamer'ların kökenlerini ve korkunç Root ile aralarında ne gibi bir bağlantı olduğunu keşfet. Remnant: From the Ashes sonrasında geçen bu yeni bölümde, Ward Prime'a ve başka birkaç yeni yere yolculuk edeceksin.

Yeni Bölgeler, Bölüm Sonu Canavarları ve Görevler
Kırsal topraklardan ve harabeye dönmüş Dünya'daki terk edilmiş bir askeri üsten Reisum'un dağlık dünyasının dondurucu ve acımasız tepelerine uzanan bir macerada zorlu yeni mücadelelerle yüzleş ve hayatta kalma savaşını sürdür.

Üstün Ateş Gücü
Karakterini, bu tehlikeli yeni deneyimler karşısında hayatta kalacak şekilde donat. Çok sayıda yeni silah ve modifikasyon, yeni zırh setleri ve kaplamalar ile yeni süs eşyası seçeneklerin olacak.

Hayatta Kalma, Macera ve Hardcore Modları Güncellemeleri
Reisum'da yer alan canavarlar, zindanlar ve bölüm sonu canavarlarının da döngüye dâhil edilmesiyle Hayatta Kalma ve Macera modlarında yeni tehditler baş gösteriyor. Hardcore Moduna ise bir dizi yeni ödül ekleniyor. Hayatta Kalma moduna erişim, Swamps of Corsus DLC'sini gerektirir. 

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant: From the Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler