Resident Evil 4 Remake 7 Milyon Satışa Ulaştı

13.03.2024 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünün güncel satış sayıları açıklandı. Yayınlanan bilgilere göre RE4 piyasaya sürülmesinden 1 yıl sonra dünya çapında 7 milyon satış sayısını aşmış durumda. Oyunun en son 31 Aralık 2023 itibarıyla 6,48 milyon adet sattığı bildirilmişti.
 
Resident Evil 4 Remake çok satmaya devam ediyor
 
 
 
Resident Evil 4 remake, 24 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıktı. 20 Aralık 2023 tarihinde ise Mac, iPhone 15 Pro ve iPad için piyasaya sürüldü.
 
Hayatta kalma deneyimini bir üst seviyeye taşıyan ve modernleştirilmiş oynanış sistemleri ile beraber karşımıza çıkan yeniden yapım sürümü, oyuncular tarafından sevilen içeriği bünyesinde barındırıyor. Oyunun Steam sayfasındaki kullanıcı incelemelerine bakacak olursak son derece olumlu olduğunu görebiliyoruz. Aynı zamanda Steam sayfası üzerinde ücretsiz bir demo sürümü bulunuyor. Ek olarak yüzde 25’lik indirimle beraber 22.49 dolardan satışta yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler