Resident Evil 4 Gold Edition Duyuruldu

02.02.2024 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından daha önce oyunculara sunulan Resident Evil 4 için yeni bir sürüm duyuruldu. Gold Edition paketi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu paket 9 Şubat tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Gold Edition içinde tüm içerikler yer alıyor 
 
 
 
Resident Evil 4: Gold Edition paketi içerisinde ana oyun, "Separate Ways" adlı hikaye odaklı ek paket ve "Extra DLC Pack" yer alıyor. Bunların dışında "The Mercenaries" adındaki oyun modu da ücretsiz bir DLC olarak kullanıcılara sunuluyor.
 
Yeniden yapılandırılmış bir hikaye içeriği ve detaylı grafiklerle beraber karşılaştığımız Resident Evil 4 oyuncular tarafından seviliyor ve hala da oynanmaya devam ediliyor. Oyunun bu sürümü geçtiğimiz senenin Mart ayında piyasaya sürüldü ve şimdi ise yeni bir paketle beraber karşımıza çıkıyor.
 
Oyun diğer taraftan Steam platformu üzerinde 45 dolardan satışta. Aynı zamanda oyunun incelemelerine bakacak olursak çok olumlu etiketine sahip diyebiliriz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler