Resident Evil 4 Remake için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

21.01.2024 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'elsuperaguas', Resident Evil 4 Remake için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuna birinci şahıs kamera bakış açısını dahil ediyor. Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkan bu paket ile beraber oyunu tekrar oynamak istiyorsanız geçiş yapabilirsiniz.
 
Kamera bakış açıları oyun deneyimini bir hayli değiştiriyor 
 
 
 
Resident Evil 4 Remake, birçok oyun modunu destekliyor ve bu sayede oyunu farklı şekillerde deneyimleyebiliyorsunuz. Her ne kadar bazı sorun ve aksaklıklar ile karşılaşsanız da yine de modları kullanmaya değer.
 
Dikkatinizi çektiyse birinci şahıs modunu buradan indirebilirsiniz. Bu modun çalışabilmesi için bazı modları da indirmeniz gerekiyor. Modları indirmezseniz büyük ihtimalle grafiksel ve çevre anlamında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tarz oyun modları fan yapımı olduğundan dolayı elbette oyun içerisinde bazı problemlere yol açabiliyor.
 
Modun işlemesi için aşağıdaki görselde yer alan yani gideceğiniz linkten gereksinimler kısmına tıklayarak belli başlı modları kurmanız gerekli.
 
 
 
Mod tanıtımı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler