Resmi Açıklama: Dark Souls II 25 Nisan'da PC için Piyasaya Çıkacak + Açılış Videosu Yayınlandı

06.03.2014 17:22 Alkan Adakaner


     Bandai Namco, Dark Souls II'nin resmi çıkış tarihini açıkladı. From Software tarafından geliştirilen Dark Souls II, 25 Nisan'da kutulu olarak ve Steam üzerinden (muhtemelen diğer dijital yayıncılarda da olacaktır) satışa çıkacak.
 
    Oyunun önsiparişini verenlerin özel metal kutu, soundtrack albümü ve Black Armour silah setinin bulunduğu Black Armour Edition'a fazladan ücret ödemeden sahip olacakları belirtiliyor.
 
     Eğer oyunun önsiparişini Steam üzerinden verirseniz Black Armour silah seti, Dark Souls II'nin resmi sanatsal çalışma kitabı (PDF), Dark Souls II'nin resmi çizgi romanına sahip olacaksınız.
 
    Bu arada Dark Souls II'nin PC sürümünün daha yüksek çözünürlükleri destekleyeceği ve daha iyi frame-rate oranına sahip olacağını da belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 10 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler