Resmi: S.T.A.L.K.E.R. 2 İptal Edildi, GSC Kapandı!

25.04.2012 20:25 Samet Konuksal


     İlk olarak bir söylentiyle birlikte S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricisi GSC'nin kapandığını duymuştuk. Ardından ise söylenti yalanlanıp GSC'nin ayakta kalma çabalarına şahitlik etmiştik. Fakat en son, en net ve en resmi karar gün itibariyle geldi. S.T.A.L.K.E.R. 2 iptal edildi, GSC Game World kapatıldı!
 
     Bugün yapılan açıklamaya göre S.T.A.L.K..E.R. serisinin geliştiricisi GSC Game World çalışanları, yine Ukrayna kökenli Vostok Games isminde bir stüdyo kurdular. Vostok Games'in tanıtım filminde ise yeni S.T.A.L.K.E.R. oyununun geliştirme sürecinin aniden durduğu, çalışanların da şaşkınlık içerisinde olduğu belirtilmiş. Ayrıca yine belirtilenlere göre eski GSC çalışanlarının kurduğu Vostok Games, S.T.A.L.K.E.R. serisini devam ettirmeyecek. 
 
     Sadık ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan S.T.A.L.K.E.R.'in yeni projesini 14 Ağustos 2010'dan beri bekleyen oyunculara ne diyeceğimizi bizler de bilemiyoruz. Umarız Vostok Games, S.T.A.L.K.E.R.'ın izinden giden bir projeyle karşımıza çıkar. 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler