Rime Çıkış Tarihi Duyuruldu

09.03.2017 07:39 Gazali Çetinkaya

 
   Tek kişilik bulmaca macera oyunu Rime 26 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için hem dijital hem de kutulu olarak $29.99 / €34.99 / £29.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Oyunun Switch sürümü ise dijital ve kutulu olarak bu yaz $39.99 / €44.99 / £39.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Switch sürümünün neden daha pahalı olduğunu merak ediyorsanız dağıtıcı konumda bulunan Grey Box, Gematsu'ya konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında "Ürünlerimizin fiyatlarını her bir platformun geliştirme ve yayınlama maliyetlerine dayalı olarak belirledik." dedi.
 
   Rime'da oyuncular gemi kazasından sonra gizemli bir adada uyanan genç bir çocuğun rolüne bürünüyor. Bu adada vahşi hayvanlar, unutulmuş kalıntılar ve devasa bir kule bulunmaktadır. Yardımcı bir tilki rehberliğinde oyuncuların adayı keşfetmeleri ve adanın sırlarını çözmeleri gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rime Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Grey Box Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler