Rime'ın Soundtrack Albümü Akira Yamaoka'dan

29.08.2013 10:43 Alkan Adakaner


     Adını Deadlight ile duyuran Tequila Works'un Playstation 4'e özel olarak duyurulan ICO benzeri oyunu Rime ile ilgili yeni bilgiler gün ışığına çıktı. Geliştiriciler Akira Yamaoka'nın oyunun soundtrack albümünü hazırlayacağını söylüyorlar. Oyunun trailer'ında çalan parça ise David Garcia'ya aitmiş.
 
    Seslerin Rime için son derece önemli olduğunu söyleyen yetkililer oyun piyasaya çıktığında ne demek istediklerini daha iyi anlatacaklarını belirtiyorlar.
 
     Tequila Works, Rime'ın açık dünya yapıya sahip olmadığını; çünkü oyunun geçtiği adada bazı noktalara ulaşmak için bazı yetenekleri almamız gerektiğini de vurguluyor. Oyun sadece etrafta koşturmak ve zıplamak hakkında değilmiş. Belli bir hikaye çizgisini izlememiz şart olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rime Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Grey Box Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler