Riot Games'in Dövüş Oyununa İlk Bakış

16.10.2019 07:19 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games, Radiant Entertainment tarafından geliştirilen Project L adlı yeni dövüş oyunu için birkaç saniyelik oynanış görüntüsü paylaştı.

Radiant Entertainment başkan ve CEO'su Tom Cannon:
 
"Bir ay kadar önce EVO'da Project L hakkında bazı haberleri dünyanın her yerinden dövüş oyunu hayranlarıyla canlı olarak paylaşma şansı bulmuştuk. Bu cidden çılgınca bir deneyimdi; çünkü bir süredir proje üzerinde çalışıyorduk ve onun hakkında her şeyi sır gibi saklamak zorundaydık. League of Legends oyuncularının bu oyundan beklentilerinin biraz daha farklı ama bir anlamda dövüş oyuncularının beklentileriyle paralel olacağını düşünüyorum."
 
"Sonuçta herkes harika bir oyun istiyor. Ancak gördüğümüz kadarıyla insanların Runterran şampiyonalarını yeni bir ışık altında, hatta yeni bir kamera açısından görmeye can attığı ortada. Tabii dövüş oyunu yapmak çok ama çok zor. Bu oyunları yapmanın önemli incelikleri var ve epey yol olarak güzel olduğunu düşündüğümüz şeyler yapmaya yaklaşsak da hala çok çalışmamız gerek. Şimdilik bir süreliğine sessiz kalacağız, bu yüzden yakında gelecekte bizden pek haber beklemeyin ama sizin için harıl harıl çalıştığımızı bilmenizi isteriz." 
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler