Ritim FPS Oyunu Metal: Hellsinger PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

10.06.2020 23:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, ritim birinci şahıs nişancı oyunu Metal: Hellsinger'ı PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.

2021'de çıkacak.

Oyun hakkında:
 

Yarı insan, yarı şeytan ve intikam takıntılı. Bilinmeyen ol ve cehennemin en zorlu topraklarında korkusuzca savaş. Kızıl Yargıç'ın kendisiyle epik bir karşılaşmaya kendini hazırlamak için şeytan orduları ve liderlerini yok et.
 
Her efsanenin bir şarkısı vardır. Seninkisi de metal, intikam ve yıkım.
 
Metal: Hellsinger, ritme göre yaptığınız vuruşların oyun tecrübenizi artıracağı bir ritim FPS oyunu. Ritme ne kadar uyarsan müzik o kadar çarpıcı hâle gelecek, sen de çok daha fazla yıkım getireceksin.
 
Şeytan ordularını kurukafalı bıçağınla ya da çeşitli ölümcül silahlarla alt et. Her silahın Karga Sürüsü ya da Son Veda gibi kendine has özel kabiliyetleri var.
 
Ödüllü sanatçı Troy Baker tarafından seslendirilen epik hikâyeyi tecrübe et. Sonra istersen liderlik tablolarını fethet ya da Mücadele Modunda senin puanını geçmeleri için arkadaşlarına meydan oku.
 
Cehennem olarak bilinse de aslında Cehennemî Topraklar binlerce cehennemin birleşiminden oluşur ve hepsi de kendilerine göre korkutucu ve şeytanidir. Kızıl Yargıç'ı tahtından indirmek için Voke'un buzlu dünyasından Stygia'ın delirten havasına kadar cehennemin en amansız köşelerinden canını dişine takarak çıkmalısın.
 
Metal: Hellsinger, The Outsiders'daki tecrübeli bir FPS ekibi tarafından yaratılmış olup Payday 2'de Oyun Direktörlüğü, Battlefield 3 veBattlefield: Bad Company 2 gibi oyunlarda Baş Tasarımcı olarak görev yapan David Goldfarb'ın gönül verdiği bir projedir.
 
Her şarkı oyun için özel olarak Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), ve Alissa White-Gluz (Arch Enemy) gibi metal yıldızları ile birlikte yaratıldı. 


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal: Hellsinger Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Outsiders Dağıtıcısı: Funcom Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler