Robert Pattinson’ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı, The Batman'in Çekimleri Durduruldu

03.09.2020 22:31 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere şu anda bir Batman filmi yapım aşamasında. Fİlmin başrolü de Robert Pattinson. Yılın başlarında filmin çekimleri başlamıştı, ancak salgın sebebiyle filmin çekimlerine ara verilmişti. Geçtiğimiz hafta da filmin çekimleri yeniden başladı.
 
Ancak geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklama ile filmin çekimlerinin yeniden durdurulduğu söylendi. Bu seferki durdurulma sebebi ise oldukça üzücü. Filmin başrolü olan başarılı oyuncu Robert Pattinson'ın koronavirüs testi ne yazık ki pozitif çıkmış.
 
Çekimler esnasında önlem amaçlı bildiğiniz gibi belirli süre aralıklarla çalışanlara test yapılıyor. Yine aynı şekilde yapılan bir testte Robert Pattinson'ın testi pozitif sonuçlanmış. Umuyoruz kısa bir süre içerisinde iyileşir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler