Rocksteady, Batman: Arkham Knight'ın Grafikleri için Konuştu

18.08.2014 18:23 Tunahan Başol


     Batman: Arkham Asylum'dan bu yana her çıkardığı oyunlar çıtayı biraz daha yukarı taşıyan Rocksteady'den Gaz Deaves, oyunun grafikleri, motoru ve baş düşmanımız Arkham Knight hakkında konuştu. Bu açıklamanın grafik ve motor kısmını aşağıda bulabilirsiniz.
 
"Bu Unreal Engine 3, bizim motorla ilgilenen takımımız oldukça harika. Ulaştığımız görsel gerçekliği siz de gördünüz. Gerçekten istediğimiz şeylerden biri de bu atmosferdi; Gotham'ın o baskıcı, yağmurlu atmosferi. Bu şehirde hiç güneşin doğduğunu sanmıyorum. Yağmur efektlerini yaparken çok fazla zaman harcadık, havalandırmadan çıkan buharlar, gerçekten ikonik bir şehir olduğunu hissettiriyor."
 
     Arkham Kinght ile ilgili ise önemli detaylar veriliyor. Ancak burada hiayeyle ilgili bilgiler verildiği için SPOILER uyarısında bulunmamız gerekiyor.
 
"Arkham Knight bir askeri lider, paralı askerler ve tanklar getirerek, Gotham'ı işgal ediyormuş görünümü veriyor. Batman'i baskı altında tutarak, yağmurlu bir Cadılar Bayramı gecesinde, Scarecrow ile birlikte Batman'i alt etmeye çalışıyor."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler