Rocksteady, Batman: Arkham Knight'ın PC'deki Teknik Sorunları Üzerinde Çalışıyor

23.06.2015 18:12 Ömür Gencer


       Uzun süredir büyük bir oyuncu kitlesi tarafından beklenilen Batman: Arkham Knight bildiğiniz gibi bugün çıkışını yaptı. Oyunu PC üzerinde oynayan pek çok oyuncu bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Yapımcı ekip Rocksteady, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
      Rocksteady yayınladığı açıklamada şöyle dedi:
"Batman: Arkham Knight'ın PC'de oynayan oyuncuların performans sorunları bildirdiğinin farkındayız. Rocksteady bu durumu oldukça ciddiye alıyor. Sorunun bir an önce ortadan kalkması için dış PC geliştirme ortağımızla yakından çalışıyoruz. Paylaşacak daha fazla bilgi elimize geçtiğinde sizlere aktaracağız."
 
      Bu açıklamadan oyunun PC sürümünün farklı bir firmayla ortak olarak geliştirildiğini öğreniyoruz. Firma konu hakkında yeni açıklamalar yaptığında sizlerle paylaşacağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 74 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Dk önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 40 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler