Ryse: Son of Rome İçin Yeni Oynanış Videosu!

20.08.2013 13:39 Talha Aynacı

 
   Xbox One'ın dikkat çekici özel oyunlarından birisi olan Crytek imzalı Ryse: Son of Rome adına yeni bir tanıtım videosu beraberinde co-op tabanlı multiplayer modu olan Gladiator duyuruldu.

   Kendi eşsiz gladyatörünüzü oluşturabildiğiniz oyunun bu bölümünde arkadaşınızla birlikte sırt sırta vererek arenadaki düşman dalgalarına karşı koymaya çalışacaksınız. Savaşlar esnasında kazandığınız altınlarla techizatlarınızı geliştirecek ve seviye atlayacaksınız. Sağlık durumunuz, tepkileriniz de yine buradan gelen deneyim puanlarıyla yenilenecek.
 
   Arenamız dinamilk bir yapıda olacak. Antik Coliseum'da olduğu gibi hareket eden bölgeler, tuzaklar  ve benzeri parçalar tarihi savaş alanında olduğu gibi oyunda yer alacak. Yapım çıkışında bu moda özel olarak 13 farklı harita barındıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler