Ryse'ın Yeni DLC'si Ay Sonunda Geliyor

17.02.2014 17:27 Samet Konuksal


     Xbox One'ın çıkış oyunları arasında yerini alan Crytek yapımı Ryse: Son of Rome, bu ayın sonunda yeni bir DLC'ye kavuşuyor. Microsoft'un açıklamalarına göre Mars' Chosen isimli DLC, 28 Şubat'ta piyasa çıkışını yapacak.
 
    8.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak olan DLC, oyuna yeni haritaları, bir yeni kostümü ve oyun modunu getiriyor. Oyuna eklenecek yeni modun adı Survival Mode olacak ve bu modda co-op tabanlı oynanışla birlikte gelecek düşman akınlarına(wave) karşı koyacağız.
 
    Oyunun yeni DLC'sinde sunulacak iki haritanın ismi Firestorm ve Dockyard olacak. Bu haritalar oyunun yeni moduna özel tasarlanmış. Daha önce oyunda yer alan Courtyard isimli harita da bu DLC ile birlikte yine Survival Mode'a uyarlanacak. Mars' Chosen DLC'si Ryse'ın Arena moduna ise Pyramid ve Obelisk isimli haritaları getirecek. Yayınlanan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 2 Saat önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! 05 Haziran Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar 05 Haziran IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler