SEGA'dan İlk Sonic Lost World Açıklaması

Mario, misafir olarak Sonic'in ekibine katılabilir mi?
19.05.2013 08:59 Alkan Adakaner


    Nintendo, Nintendo Direct toplantısından duyurduğu ve Wii U ile 3DS'e özel olarak hazırlanan Sonic Lost World'a ait herhangi bir detay paylaşmamıştı. 29 Mayıs'ta oyun hakkında detaylı bilgiler açıklanacak, ama SEGA yetkililerinden birisi erken davrandı. SEGA of America başkanı John Cheng, Sonic Lost World ile ilgili ilk detayları paylaştı. Cheng'in sözleri şu şekilde:
 
    "Sonic Lost World ile sürekli eğlence sunacak yeni oynanış dinamikleri ve düşmanları tanıtacağız. Sonic ve arkadaşları hakkında konuşursak, Sonic aynı arkadaşlarına sahip olacak ve yeni bir arkadaşa daha sahip olacak. Bu oyun bir yeniden yapım, ama tamamen yepyeni olarak karşımıza çıkacak."
 
     Acaba Sonic Lost World'ta Mario ile karşılaşma şansımız da var mı? Bu oyunun Nintendo konsollarına özel olacağını düşününce, bu durum mümkün görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Lost World Platformlar: PC 3DS Wii U Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler