SMG 2'nin İlk İncelemeleri Bu Pazartesi Geliyor

19.05.2010 19:59 Levent Polater

 
supermariogalaxy2
 
 
    Super Mario Galaxy 2’nin inceleme ambargosu önümüzdeki Pazartesi sabahı kalkıyor.
 
    Videogamesdaily'nin verdiği bu habere göre Pazarı Pazartesiye bağlayan gece ile Pazartesi günü boyunca, oyunu erken deneme şansına erişen tüm siteler, incelemelerini ve inceleme notlarını tek tek yayınlayabilecekler.
 
     Şimdiye dek oyuna Edge dergisi ve Famitsu'nun not verdiğini biliyoruz. Oyuna 10 üzerinden 10 veren Edge ile 10/9/9/9 veren Famitsu'nun bu notlarına yaklaşık puanlar görülmesi bekleniyor. Birbirinden harika power-uplarla birlikte Yoshi'yi de kontrol edebileceğimiz Super Mario Galaxy 2, rengarenk gezegenlerde eğlenmemizi sağlayacak. 
 
    11 Haziran'da çıkacak olan Super Mario Galaxy 2'ye yakından bakmak isterseniz künyesindeki video'ları buradan izleyebilirsiniz.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler