STAR WARS: Squadrons Epic Games Store'da Ücretsiz

25.11.2022 12:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu geçtiğimiz gün erişime açıldı. Bu hafta oyuncular uzay temalı çok oyunculu aksiyon macera oyunu STAR WARS: Squadrons'u kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 1 Aralık Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki ücretsiz oyunlar da şu anda belli. Haftaya sunulacak ücretsiz oyunlar arasında Fort Triumph ve RPG in a Box yer alıyor.
 
STAR WARS: Squadrons
 
 
 
STAR WARS: Squadrons oyunculara çok oyunculu bir deneyim sunuyor. Oyunun kendine özgü pilotluk özellikleriyle beraber oyuncular uzayda büyük savaşlara giriyor. Oyunda bir filo kurabiliyor, dahil olabiliyor ve hep birlikte uzaydaki çok oyunculu savaşlara giriş yapabiliyorsunuz.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler