SW Force Unleashed 2 Demosu Yayınlandı

12.10.2010 12:05 Ersin Kılıç


 
     Starkiller'ın ikinci macerasına tanıklık edeceğimiz ve hikayenin ilk oyuna kıyasla büyük bir ölçüde değişeceği Star Wars : Force Unleashed 2'nin demosu yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz hafta belirtildiği gibi demo bu hafta indirilebilir olarak oyuncuların karşısına çıktı. İlerleyen saatlerde (muhtemelen PSN güncellemelerinde) PS3 kullanıcıları için de PSN üzerinden indirilebilir duruma gelecek olan demo şu an Xbox Live kullanıcıları tarafından indirilebilir. Demonun boyutu ise 704 MB.
 
     Star Wars Force Unleashed 2, 29 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 dışında Wii ve DS sürümleri ile de raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler